Nederlands / Français

Home

Wie zijn wij

De medische praktijk bestaat sinds 1975 (nummer 126 tot 2010) en wenst de traditie van de integratie van de homeopathie in de algemene geneeskunde in Vorst te verlengen in de voetsporen van dokter Hodiamont. Talrijke medewerkers hebben er een praktische opleiding gevolgd, een tweede praktijk werd geopend in 1991 op het huidige adres.

Op dit moment heeft Dr. Michel Van Wassenhoven er een praktijk.

Dokter Michel Van Wassenhoven is huisarts sinds 1974, UCL. Opleiding in EKG en geaccrediteerd voor zijn praktijk. Lid van de Belgische Homeopathische Koninklijke Vereniging in 1981, medeoprichter van de beroepsvereniging voor artsen homeopaten "Unio Homeopathica Belgica" en zijn Europese federatie "European Comittee for Homeopathy".  Momenteel voorzitter van de registratiecommissie voor homeopathische geneesmiddelen bij de FAGG (Federaal Agenschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsprodukten). Lid en coördinator van diverse internationale homeopathische wetenschappelijke comités.

Dokter Chloé Sebrechts is huisarts sinds 2003, UCL. 2 Jaar gewerkt in de Filippijnen. Voedingsadviseur. Vorming in oplossingsgerichte korte Pschychotherapie, Brugs Model in Brugge. Vorming in Unitaire homeopathie (Centre Liégeois d'Homéopathie).  Zij heeft enkele jaren samen met ons gewerkt. Taalbeheersing van het Nederlands, Frans en Engels ;  begrip van Spaans en Filippijns. Haar huidige praktijk: Merlostraat 140, 1180 Ukkel (ingang langs achter, V.Allardstraat). Tel. 02/346.81.04. www.drchloesebrechts.be 

Dokter Vania Siderova heeft gedurende vele jaren op ons praktijk gewerkt en blijft samenwerken in geval van nood in haar huidige praktijk:  boulevard de Waterloo 92, 1000 Brussel. Tel. 02/644.34.34 

Localisatie

De medische praktijk is gevestigd in het zuiden van de Brusselse agglomeratie, niet ver van "Vorst-nationaal", op de Brusselsesteenweg, 128 te Vorst-Brussel. Tramlijn 82 (32 na 20 uur) -7 minuten van het Zuidstation- en tramlijn 97 passeren voor de deur, dichtste halte heet Monaco. Vanop de Ring 0 neemt u de uitrit "Drogenbos-Ruisbroek". Daarna volgt u de wegwijzers van de autofabriek "Audi®". Ter hoogte van de hoofdingang van de fabriek slaat u rechtsaf richting Sint-Denijskerk. U volgt de tramlijn die naar links (omhoog) de Brusselsesteenweg oprijdt. 500 m. verder bevindt zich de praktijk (linkerkant).

Organisatie

Dokter Michel Van Wassenhoven raadpleegt na afspraak elke maandag en woensdag. 

Dr Michel Van Wassenhoven

FOREST 128

Onze medische praktijk is gespecialiseerd in de algemene geneeskunde en de homeopathie.

Adres:
  Brusselsesteenweg 128 b5
  1190 Vorst-Brussel
Telefoon: 02/345.58.03
Email : contact formulier

map